• Hotel
 • Perlă a litoralului Mării Negre, hotelul Scoica se află la intrarea în staţiunea Jupiter, la 250 m distanţă faţă de plajă.
  Hotelul dispune de 122 de camere, twin dar şi matrimoniale, dispuse pe 7 nivele, cu o minunată vedere la mare. Camerele recent renovate, au grup sanitar propriu şi sunt dotate cu aer condiţionat, frigider şi televiziune prin cablu. Internet wireless este disponibil în interior, în recepţie şi în bar, dar şi la exterior şi pe terasa hotelului.Maşina dumneavoastră va fi permanent asigurată în parcarea hotelului.
  Hotelul Scoica mai este dotat în incinta şi cu o sală de conferinţe cu o capacitate de 60 locuri, prevăzută cu aparatură de ultimă actualitate, dedicată întalnirilor de afaceri şi banchetelor.
  Pentru a vă petrece cât mai plăcut timpul liber aveţi la dispoziţie: piscină în aer liber, terasă şi barbeque, terenuri de tenis şi volei.
 • Restaurant
 • Restaurantul hotelului Scoica are o capacitate de 450 de locuri, unde se pot servi mâncăruri cu specific românesc și internațional, pregătite de bucătari profesioniști.
  Pentru crearea unei atmosfere relaxante, în incinta restaurantului nostru se desfășoară programe artistice, susținute de frumoasele noastre dansatoare, care vă vpr ajuta să aveți parte de o vacanță pe care greu o veți uita…
  De asemenea, restaurantul vă stă la dispoziție pentru organizarea de evenimente importante precum: recepții oficiale, întâlniri de afaceri, aniversări, majorate, mese festive, nunți, logodne și botezuri
 • Timp liber
 • O vacanță pe litoralul românesc îți oferă numeroase activități de petrecere a timpului liber.
  Stațiunea Jupiter este recunoscută ca fiind o oază de vegetație luxuriantă ce înconjoară hotelurile, sub soarele torid al verii.
  Plaja are o lățime apreciabilă și se remarcă prin bogăția și finețea nisipului.
  La mare căutare sunt sproturile nautice și scufundările. Distanța mică dintre stașiunile românești vă oferă posibilitatea de a vă deplasa ușor spre noi aventuri precum: scuba diving, windsurfing, scufundări de agrement, plimbări cu telegondola, waterparks precum și multe altele.De asemenea, la cerere, se pot organiza exursii pe litoralul bulgăresc, care vă vor introduce în atmosfera de vacanță de la vecini, dar și in Delta Dunării, cea mai mare și cea mai bine conservată dintre deltele europene.